Тук ли си?

Здравей, приятелю! Тук ли си? Или си някъде изгубен сред лабиринта от илюзии на собстения си ум. Знаеш ли защо дойде на тази Земя…знаеш ли как да използваш дарът наречен „живот“ или предпочиташ да ругаеш съдбата си, да се съмосъжаляваш и да се криеш в образа на „жертвата“. Ама разбира се, че е по-лесно да си жертва и да събираш енергия от добротата и съжалението на хората! По-лесно е….но дали е правилно и до къде ще те отведе този път на егоцентризъм. Всеки от нас е като клетка в един голям организъм. Всяка клетка е еднакво важна и всяка клетка работи както за себе си така и за цялото. Всяка клетка е отговорна за това да се развива по начертания и път, да се усъвършенства, адаптира, да е здрава и силна за да е здраво и силно цялото тяло. В момента в който някоя клетка реши да работи само за себе си се превръща в „ракова“ и вселената бързо я отсранява като хладнокръвен хирург. Сега разбра ли ме? Ти избираш. Свободната воля не е химера, но внимавай какво си пожелаваш.
Ако не харесваш живота, който водиш, какво ти пречи да направиш промяната? Мързел и страх – великата комбинация за блокиране на всяко развитие. Всъщност главния виновник е мързела. А как да го победиш? С любов към живота, с воля, с вдъхновение! „Ама аз нямам нищо от това“ – ще кажеш. Разбирам те…и аз нямах. Но срещнах хора които ми показаха колко по-хубаво и забавно може да е когато се мобилизираш и просто вземеш решение за действие, а после незабавно действаш!!! Да, действай докато импулса е още жив, като пламък, който те изгаря и не ти дава покой докато не го освободиш. Действай, колкото и недостоен да смяташ че си. Няма второстепенни и излишни клетки….всеки има целия потенциал, всеки има своето място и роля! Вярваш ли в това? Аз вярвам!!!!!
Благодаря на екипа на „Когиталност“ за вярата и вдъхновението което ми дадоха! Сега аз на свой ред се надявам да те вдъхновя да направиш промяната за себе си и света. Ще давам с пълни шепи всичко, което притежавам като знания за да ти помогна да живееш един наистина щастлив и пълноценен живот, да си здрав, силен и деен в името на общото благо!
С любов,
Дани

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *