За нас

Здравейте, приятели!
Този сайт се роди поради огромното ми желание да споделям информацията, която извира от човешката и духовната ми същност, с надеждата, че тя ще е полезна и трансформираща и за другите. И тъй като зная, че у всеки от нас има такава информация, моят призив е да не се страхувате да споделяте! Искам това място да стане трибуна за споделяне на опит и средство за взаимопомощ. Нека заедно да „катерим върховете“ и да посрещаме предизвикателствата. Всеки който има и иска да каже нещо, което ще е полезно за общото благо, е поканен да го направи.
За сега ентусиастите сме двама – аз (Дани) и моята приятелка Ситара. И тъй като сметнахме, че е скучно всяка да описва себе си, го направихме обратно – всяка описа другата. Ето резултата:

Това е Дани.
В този живот тя е избрала ролята на закрилник – Закрилник на хората и доброто. Тя е изобретателна и е способна е да се справи с какви ли не трудности. И вярва, че по-доброто предстои. А ако ви е нужен сеанс по смехотерапия можете да разчитате на нея. Разбира се никой не е перфектен. Понякога тя се натъжава, губи силата и вярата си, но за щастие това трае за кратко. И е припряна. В някои случаи е истинска паника – пътуването с автомобил е цяло приключение. Дани винаги има какво да каже и по много :))).
Ако трябва тази съвкупност от образи да се обобщи в един то тогава това би бил следния: ако тя бе избрала да бъде лекар в този живот това щеше да е лекаря, който щеше да открие лечението на няколко болести. Ако ви се налагаше да постъпите по спешност в болница и тя ви придружава в линейката ще дава пълни инструкции на шофьора как да шофира, за да стигне до здравното заведение (в което и той работи) и същевременно ще ви направи няколко техники за изчистване на аурата. Така че, когато вече ви настанят на операционната маса вие ще сте се успокоил от балансираната енергия в тялото ви. А след това докато ви обяснява принципите на правилното хранене, рецептата на вкусна торта или ви разсмива през сълзи с разказа на някоя случка, ще ви оперира апендикса. Можете да бъдете сигурни, че медицинските сестри са били строго изконтролирани за безупречната хигиена на операционната зала. По-късно вие ще си тръгнете с усещането не на болен, а че сте ходил на кино, за да видите филм с неочакван край. Вероятно ще ви се прииска да сте записал всичко това на видео, за да се уверите, че ви се е случило в действителност.

Това е Ситара.
В този живот тя е избрала да се наслаждава на всичко което я заобикаля и да помага на хората да правят същото. Постоянно търси, нови и нови преживявания и предизвикателства. Стремяща се винаги към красотата, доброто и хармонията. При нея всичко е добре обмислено и преценено, подредено до съвършенство.
Откровена до немислими нива, забавна, тя е способна да ви разплаче от смях с някоя от своите истории.
Тя е спокойна, фина и сияеща. Носи светлина и настроение, без да ти се натрапва, винаги готова да ти се притече на помощ. Тя не може да остане назабелязана заради всичко което е! Тя е изящно, нежно и рядко срещано цвете.
Да, понякога и тя се натъжава от агресията и грубостта на този свят, но винаги намира сили  бързо да се отърси и да продължи напред, да вярва в доброто, да мечтае, да твори!

IMG_20160608_181616             Дани                                                                                                                                Ситара